Home

Jos Dölle & Corien Perrier

Atelier D’Orthopedie

úw orthopedische instrumentmakerij

Atelier D’Orthopedie is een orthopedische instrumentmakerij met behandellocaties in Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Leusden en Achterveld.

Onze vakkennis is breed. Onze hulp varieert van een heupspreider voor uw kind met heupdysplasie, een steungevende brace bij een instabiele knie tot een beenprothese. Wij staan u bij met advies en praktische ondersteuning. Met de juiste materialen, op maat, toegespitst op úw hulpvraag.

Ook een 3d-voetscan en 3d-print behoren tot de mogelijkheden. En belangrijk: we kunnen u doorverwijzen naar een andere zorgprofessional binnen ons netwerk. Wij werken samen met orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen en andere medisch specialisten, maar bijvoorbeeld ook met fysiotherapeuten, gipsmeesters en orthopedische schoenmakers.

Daar waar standaard stopt, gaan wij verder!

Een greep uit ons assortiment

Bekijk via menu item producten als onze vaardigheden

3D Steunzolen

Wilt u een steunzool die uw voet niet alleen ondersteunt, maar ook ‘stuurt’, zodat u misschien weer pijnvrij kunt wandelen of sporten? Als een van de eerste instrumentmakers in Nederland maken wij steunzolen met een 3D-printer.

Lees verder…

Beenprothesen

Een prothese vraagt om een persoonlijke benadering: wat zijn uw wensen, wat is uw activiteitenpatroon? Wilt u sporten of is wandelen voldoende? Samen met u kiezen we een prothese die het beste past bij uw wensen, uw gezondheid en uw functioneren. Ook laten we u kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen.

Lees verder…

Enkel- en Voetorthesen

Braces voor enkel en voet noemen wij vaak enkel- en voetorthesen, afgekort EVO. Zowel kinderen als volwassenen dragen deze braces.

Bekend zijn de sportbraces rond bijvoorbeeld knie, enkel of pols. Zij geven tijdens de sportinspanning extra steun.

Lees verder…

Behandellocaties